SVADBENI PROFIL – EMMA & CRAIG

Svadbeni dan Emme i Krega započeo je kao mala morska avantra. Mlada i mladoženja su se pripremali za ceremoniju u raznim mjestima na obali Boko Kotorskog zaliva, poslije čega je svakom od njih predstojala morska vožnja do mjesta ceremonije.

Kreg je prvi put vidio svoju prelijepu buduću suprugu Emmu u vjenčanici ispred veličanstvenog hrama koji je posvećen Rođenju Presvete Bogorodice u Prčnju. Upravo ovde su se mlada i mladoženja zakleli jedno drugom na vječnu ljubav i postali mužem i ženom.

Poslije kratkog furšeta, pošli smo brodom u Perast na svečanu večeru. Dok su gosti uživali u piću dobrodošlice, mi smo uspjeli da neprimjetno ukrademo mladence kako bismo snimili nekoliko kratkih kadrova na ulicama starog grada Perasta.

Završetkom dana, je bila odlična žurka sa toplim i smješnim čestitkama, pjesmom i plesom uz muziku kaver grupe More More. Usput rečeno, muzičari su napravili nevjerovatnu atmosferu. Zbog toga ih gosti dugo nisu puštali da završe svoj nastup, zahtjevajući produžetak žurke )))

DATUM

Jul, 2019 g.

VIDEO PAKET

Paket «Wedding Prime» 12 sati

CEREMONIJA

Prčanj, Crkva Rođenja Bogorodice

BANKET

Perast, restoran „Conto“

DRUGE LOKACIJE

Dobrota