Utisci naših klijenata

The Neverending Journey

Želim da izrazim veliku-ogromnu zahvalnost Dmitriju i Dajani!) Za atmosferu koju ste nam poklonili na svadbi, za sve video filmove koje smo dobili poslije svadbe! Za mene je zagonetka kako ste uspjeli čak i sa nazivom filma tako da pogodite (muž i ja čuvamo zajedničke fotografije u albumu „Our journey“, ne sjećam se da smo vam to spominjali, tako da je sigurno slučajnost…))) Muž je takođe oduševljen sa filmom (njemu su bili važni dva momenta, muzika i vatromet), baka je takođe zadovoljna sto se i ona pojavljuje na filmu, ostali gosti i svi koji su pogledali klip i film su bez teksta i prosto je nemoguće riječima opisati koliko se svima sviđa. )) Ja sam iskreno, već mnogo puta pogledala i svaki put kao prvi, toliko emocija i uspomena… Mi nismo očekivali da će biti toliko dobro)))

Hvala, za to što radite svoj posao sa ljubavlju i dušom… Želimo vam mnogo lijepih snimanja i zahvalnih mladenaca)) Vi ste super!!

Ksenija & Majkl
12.03.2019

BREATH

Konačno sam našla vremena da napišem svoj utisak. Ja nisam baš vješta u tome, zato ću biti kratka.

Dima je odradio odličan posao! Za vrijeme snimanja same svadbe i kasnije za vrijeme snimanja šetnje bila je jako opuštena i lagana atmosfera, svi utisci su isključivo pozitivni! Sve naše želje su uzete u obzir. Kao rezultat, dobili smo film koji je nadmašio sva naša očekivanja. Svidjelo nam se sve, i snimci sa drona i drugi efekti. Dobili smo prelijepu i nježnu bajku! Hvala!

Ksenia Ruso
29.01.2019

Karina

Dmitry! Hvala vam veliko za to što ste bili sa nama tokom našeg najvažnijeg dana. Ni na sekundu nismo posumnjali u to da smo napravili pravi izbor. Vi ste pravi profesionalac, a ponegdje i čarobnjak )) Kako uspjevate da tako tačno procjenite ljude, da ih razumijete i stvarate nevjerovatne filmove? A fleška – to je malo umjetničko djelo… Čudno, kako je ponekad lako osjećati se opušteno sa nepoznatim ljudima. Pisati o vama ja mogu još mnogo… Prosto znajte: Vi radite nevjerovatne stvari i to što vi volite svoj posao se vidi i osjeća. A kada ljudi rade to što vole – stvaraju se remek djela. Hvala vam za naše remek djelo. Mi gledamo u uživamo, prisjećamo se tog prekrasnog dana 18.07.2018. koji ste vi i Dajana uljepšali. Hvala za to što ste baš vi sa nama podjelili našu svadbu! Želimo vam mnogo uspjeha, harmonije, inspiracije, zadovoljnih klijenata i sve naj-naj bolje u Novoj godini!

Karina
25.12.2018

CRYPTO

Nevjerovatno je kakvo remek djelo se pojavljuje kada čovjek radi svoj posao sa zadovoljstvom, ljubavlju, entuzijazmom, bez pritiska i trke za nagradom (možete pogledati bilo koje video Dmitrija i vidjeti da su svi temeljno razrađeni i osmišljeni, ali svaki sa svojim šarmom).

Ali tuđi prelijepi filmovi i svoj nevjerovatni film – to su savršeno razna osjećanja. Za vrijeme prvog pregeda tizera za instagram, u sobi je bila potpuna tišina, čuli su se samo moji uzdasi oduševljenja i muževo „woooow“. Mogli smo da pričamo tek poslije pet minuta, kada nam se vratio dar riječi. Dmitri kao da je vidio i pokazao našu dušu. Prosto nemam riječi. Mama mi je napisala „gledamo – 15-i put. Skoro da ne plačem…“. Tizer (meni lično najdraži iz 3 filma koje smo dobili) je ispao kao trejler za neki pravi film. Prijatelji kažu da na kraju treba da budu riječi „… a sve se promjenilo, kada se otkrila tajna…“ . Kao u filmu, kao na tim čarobnim video snimcima koji se nekada pojavljuju na internetu i kojima ne vjeruješ, misliš „… toga nema u realnom životu…“. Ima! To čudo stvara  Dmitry! Svi filmovi su ispali toliko lični i jaki da mi nikako da riješimo da ih objavimo na svojim stranicama na internetu. Pokazujemo ih samo najbližima, i još se nekako stidimo, kao da im otvaramo svoju dušu. Hvala vam za ostvarenje mašte u profesionalnom i prelijepom filmu.

Irina Kuzmina
30.11.2018

Vlad Veselov

Dmitry! Hvala vama i vašem timu za bajku koju ćemo sigurno zapamtiti zauvijek! Entuzijazam, profesionalizam i ljubav ka svom poslu u vašem slučaju nisu samo puste riječi.

Zamislite najbolji svadbeni film koji želite. Umnožite na 10. I svejedno ćete biti daleko od rezulktata koji će vam pokloniti Dmitry.

Tizer, klip i film je nešto najbolje što je pokazalo priču o našoj ljubavi. U njima je protkana naša duša. Hvala

Vlad Veselov
25.11.2018

FLYING TOGETHER

Dmitriy je odradio nevjerovatan posao na našoj svadbi. Izbor videografa «Uliyanoff» je bilo jedno od najboljih rješenja koje smo napravili za svadbu. Dmitriy je saslušao sve naše želje, i ideje i napravio film onako kako smo željeli. Bio je sa nama čitav dan i snimao svaki detalj. Osim toga snimio je za nas i Love Story (dva dana prije svadbe) i snimio je čak i više nego što smo očekivali! Video je montiran odlično. Dmitriy je jako komunikativan i dobar, strpljivo je sve objašnjavao i slušao. On je jako interesantan čovjek sa individualnim pristupom klijentima, brz i organizovan! I naravno mi preporučujemo Ulizanoff films svima! Hvala za to što ste nam pomogli da zabilježimo važne uspomene koje sada sigurno nikada nećemo zaboraviti, i sve zahvaljujući vama.

Svetlana & Daniel
22.11.2018

Igor i Evgenia

Dragi Dima! Hvala ti veliko za tvoj kreativni rad na našoj svadbi. Bez obzira na julsku vrućinu i organizaciju svadbe sa jako kratkim rokom sve je prošlo bez ikakvih problema i jako veselo. Tvoje odlične ideje u izboru mjesta, obraćanje pažnje na sve naše želje i tvoja duhovitost pružili su nam veliko zadovoljstvo za vrijeme snimanja. Sa zadovoljstvom gledamo iznova i iznova klip sa naše svadbe. Svi kojima smo pokazali film i u Bavariji i Rusiji, bili su oduševljeni profesionalizmom. Hvala što si nas nagovorio da koristimo dron ))) Vi ste veseo i dobar tim, sigurno ćemo opet da koristimo vaše usluge kad opet dođemo u Budvu. Šaljemo vam prijateljske pozdrave iz Bavarije.

Igor & Evgenia
30.04.2018

Kristina, Artem i Kirjusa

Želimo da izrazimo veliku zahvalnost Dimi za našu porodičnu video sesiju u Crnoj Gori.  Rad sa Dimom je bio veliko zadovoljstvo – prijatna i opuštena atmosfera, on uzima u obzir sve želje klijenta, reaguje na raspoloženje, uvijek pomaže za vrijeme snimanja, kada je potrebno zasmijava… Nije bilo nikakvih barijera i snimanje je prošlo „u jednom dahu“. Klip je nadmašio sva naša očekivanja, jako lijep, nježan i emotivan. Mi smo jako zadovoljni. Sledeće ljeto planiramo da ponovimo sve, dok sin malo poraste, jer  uspomene su prelijepe. Dima, hvala ti puno, za to što si zabilježio naše radosne porodične momente, jako je prijatno gledati snova i snova kadrove iz sunčane Crne Gore.

Kristina, Artem & Kirjusha
15.01.2018

Olga i Viktor

Dmitry, hvala vam puno! Vi ste pravi profesionalni svadbeni videograf, sa kojim je jako prijatno i lejepo raditi. Našu svadbu ste učunili zaista nezaboravnom, uspjeli ste da zabilježite sve nježne, emotivne i interesantne momente:) Gledajući film, prisjećamo se tog prelijepog dana u kom je sve bilo idealno. Vaše video je kao mala bajka, naša bajka! Još jednom se zahvaljujemo. Vi ste najbolji videograf u Crnoj Gori, i obavezno ćemo doći opet kod vas na porodičnu video sesiju:)

Olga & Viktor
30.12.2017

Irina

Pozdrav svim budućim mladencima i prosto ljubiteljima dobrog i kvalitetnog filma. Dmitrija su nam predložile djevojke iz agencije DSA, i bez imalo sumnje smo prihvatili ponudu. Cijena je bila realna, i htjeli smo maksimalno da zabilježimo našu ceremoniju. Na dan svadbe smo imali veliku tremu, ali snimanje je prošlo jako opušteno i interesantno. Dobili smo zanimnjive savjete od operatora, sto je jako pomoglo da se opustimo. Rezultat je nadmašio sva naša očekivanja, dobili smo odličan klip. Mene je prijatno iznenadila brzina montaže, svadba je bila 04.06.2017. a video smo dobili 22.07.2017.!!! Ja sam jako zahtjevna i kritična kada su u pitanju fotke i video) Kada je Dima poslao klip, pogledala sam ga 10 puta i osmjeh nije silazio sa mog lica. Muž je bio na brodu i pogledao je klip nešto kasnije. Bio je oduševljen, njegove riječi su „video je super!“

U klipu su odraženi svi ti prelijepi momenti naše jutarnje ceremonije i šetnje, prelijepi pogledi Crne Gore i MI…. srećni i lijepi. Želimo da izrazimo ogromnu zahvalnost Dmitriju i savjetujemo ga 100%

Irina
25.07.2017

Anastasia

Videograf se pojavio u našem svadbenom planu u poslednji momenat – i to je ništa drugo nego poklon sudbine. Dima je predivan čovjek i pravi profesionalac u svom poslu! Rad sa Dimom je čisto zadovoljstvo. On je jako jednostavan čovjek, lako i mirno se prilagođava bilo kojoj situaciji, s njim je prijatno i raditi i razgovarati. Odlično poznaje Crnu Goru, i mnoga mjesta, mirne i lijepe kutke smo našli zahvaljujući njemu. Ceremonija vjenčanja je bila naveče, prvo smo snimali šetnju – jako veselo i opušteno. Dima se jako brzo orjentiše ukoliko se mjenjaju uslovi, ako smo se negdje zadržali, mjenjao je tajming i govorio kako je najbolje da postupimo, da li ćemo stići ili ne. Kontaktirao je za nas organizatore koji su bili na mjestu ceremonije i sve pripremali… Uglavnom, po mom mišljenju, definitivno nezamjenjiv čovjek na svakoj svadbi:)) Mi smo zaista zahvalni Dimi, za to što je bio dio našeg važnog dana, sada poslije nekoliko mjeseci od svadbe, ne mogu ni da zamislim svadbu bez njegovog učešća))) Sav proces snimanja je bio jasno planiran, opušten, prosto je bilo zadovoljstvo snimati se pod rukovodstvom Dmitrija.

Kao rezultat: nema ništa ljepše, nego dobiti svadbeni klip tako živ, tako tačan, emotivan kao što je ispao kod Dmitrija. Uhvatio je svaki momenat, tremu i radost svadbenog dana, smiješne i emotivne i iskrene momente. Pogledala sam – i nastavljam da gledam- naš svadbeni klip, i svaki put naviru ista osjećanja koja su bila prisutna i tog dana. Naravno, prijatelji i porodica s takođe oduševljeni.

Još jednom želim da ti se zahvalim Dima, za odličan dan i odlično odrađen posao – hvala! Muž i ja smo oduševljeni. Bili smo oduševljeni taj dan, i na dan kada smo prvi put pogledali klip, i sada, a mislim i u buduće))) Hvala)

Anastasia
26.06.2017

Alina i Velimir

Naručili sno kod Dmitrija predsvadbenu sesiju (Love Story) za mene i mog budućeg muža. Svidjelo mi se apsolutno sve!!! Kao prvo, Dima je uspio nekako sa opusti mog voljenog, koji je bez problema slušao operatora i radio sve što je trebalo. Kao drugo, jako mi se svidjelo to što on nije gledao na sat i radio je do tog momenta dok nismo snimili sve što smo se ranije dogovorili. Dima, još jednom hvala.

Alina & Velimir
24.05.2017

Ostavite vaš utisak

    .
    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.