SVADBENI PROFIL – HANA I DŽEJMS

Hana i Džejms su kao smještaj za svoje goste izabrali prelijepi hotel Huma u malom mjestu Dobrota u Boki Kotorskoj. Ovde su prošle sve jutarnje pripreme mlade i mladoženje poslije čega nas je čekala kraća vožnja brodom do mjesta ceremonije.

Pravim ukrasom svadbenog slavlja je bila prelijepa ceremonija vjenčanja u hramu Gospa od Škrpjela. Ovaj neobični i zaista prelijepi hram nalazi se na na vještačkom istoimenom ostrvu svega nekoliko stotina metara udaljenom od Perasta. Na internetu možete pročitati mnogo interesantnih detalja vezanih za ovo mjesto, ali najbolje je da dođete i da vidite sve sami.

Poslije cremonije, Hanna i Džejms su proveli neko vrijeme na ostrvu primajući čestitke od svojih najbližih a nakon toga smo sa mladencima pošli u kratku šetnju po Perastu. Ovde su ispunili svoju davnu želju da sa najviše tačke grada uživaju u pogledu na prelijepi zaliv.

Svadbeni dan smo završili svečanom večerom, koja je bila priređena u hotelu Regent (Porto Montenegro). Veče je tradicionalno započelo toplim i duhovotim govorom najbižih, a završilo se plesom, veseljem i grandioznim vatrometom.

DATUM

Jun, 2019 g.

VIDEO PAKET

Paket «Wedding Prime» 12 sati

PRIPREME

Dobrota, hotel „Huma“

CEREMONIJA

Crkva Gospe od Škrpjela

BANKET

Tivat, Porto Montenegro, hotel „Regent“

DRUGE LOKACIJE

Perast