SVADBENI PROFIL – Polina i Yuriy

Bila je to manja svadba sredinom juna 2019 godine. Obično je u to vrijeme u Crnoj Gori dosta komforna temperatura, ali je tog dana bilo baš jako vruće tako da smo se svi onako lijepo „osunčali“.

Kao mjesto za proslavljanje svoje svadbe, Polina i Yuriy su izabrali vilu Talići Hill, koja se nalazi na jednom živopisnom brdu iznad gradića Sutomore. Velika teritorija, prelijep pogled na more i divna sredozemnomorska atmosfera čine ovo mjesto zaista odličnim izborom za svadbene proslave. Ovde su bavljene pripreme, ceremonija i svečana večera. Usput rečeno, to je najbolja opcija kada se sve aktivnosti provode na jednom mjestu. Kao prvo, mladenci i gosti se ne umaraju brzo, a kao drugo to nam omogućava da snimimo mnogo interesantnih kadrova i da ne gubimo mnogo vremena na premještanje između nekoliko lokacija.

Predsvadbeni dan smo iskoristili za snimanje na crnogorskom primorju, pa smo uspjeli da prošetamo po romantičnom starom gradu Budve, provozali smo se na kabrioletu po živopisnim starim Kotorskim serpantinama i uživali smo u prelijepom pogledu na Boko-Kotorski zaliv sa padina Lovćena.

DATUM

Jun, 2019 g.

VIDEO PAKET

Paket «Wedding Prime» 12 sati + predsvadbeno snimanje 5 sati

CEREMONIJA I BANKET

Sutomore, Talići Hill

DRUGE LOKACIJE

Miločer, Budva, Lovćen