Anastasia

Videograf se pojavio u našem svadbenom planu u poslednji momenat – i to je ništa drugo nego poklon sudbine. Dima je predivan čovjek i pravi profesionalac u svom poslu! Rad sa Dimom je čisto zadovoljstvo. On je jako jednostavan čovjek, lako i mirno se prilagođava bilo kojoj situaciji, s njim je prijatno i raditi i razgovarati. Odlično poznaje Crnu Goru, i mnoga mjesta, mirne i lijepe kutke smo našli zahvaljujući njemu. Ceremonija vjenčanja je bila naveče, prvo smo snimali šetnju – jako veselo i opušteno. Dima se jako brzo orjentiše ukoliko se mjenjaju uslovi, ako smo se negdje zadržali, mjenjao je tajming i govorio kako je najbolje da postupimo, da li ćemo stići ili ne. Kontaktirao je za nas organizatore koji su bili na mjestu ceremonije i sve pripremali… Uglavnom, po mom mišljenju, definitivno nezamjenjiv čovjek na svakoj svadbi:)) Mi smo zaista zahvalni Dimi, za to što je bio dio našeg važnog dana, sada poslije nekoliko mjeseci od svadbe, ne mogu ni da zamislim svadbu bez njegovog učešća))) Sav proces snimanja je bio jasno planiran, opušten, prosto je bilo zadovoljstvo snimati se pod rukovodstvom Dmitrija.

Kao rezultat: nema ništa ljepše, nego dobiti svadbeni klip tako živ, tako tačan, emotivan kao što je ispao kod Dmitrija. Uhvatio je svaki momenat, tremu i radost svadbenog dana, smiješne i emotivne i iskrene momente. Pogledala sam – i nastavljam da gledam- naš svadbeni klip, i svaki put naviru ista osjećanja koja su bila prisutna i tog dana. Naravno, prijatelji i porodica s takođe oduševljeni.

Još jednom želim da ti se zahvalim Dima, za odličan dan i odlično odrađen posao – hvala! Muž i ja smo oduševljeni. Bili smo oduševljeni taj dan, i na dan kada smo prvi put pogledali klip, i sada, a mislim i u buduće))) Hvala)